U bent hier

KNZB-regio-BR

Historie regio Brabant

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Foto’s ONK2022 dag 2 & BOWR2022

De foto’s van de tweede dag van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 en Biesbosch Open Water Race 2022 gemaakt door de Kimberly de Pater zijn vanaf nu op de website te vinden.

Naast de actiefoto’s staan ook de meeste prijswinnaars op de foto en zelfs van de klassementen zijn foto’s gemaakt.

De foto’s zijn hier te vinden

Foto's ONK2022 dag 1

De foto's van de eerste dag van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 staan op de website en zijn hier te vinden.

Uitslag ONK open water zwemmen en BOWR2022

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn de ONK open water zwemmen en Biesbosch Open Water Race gehouden en de uitslagen zijn terug te vinden op de livetimingpagina. Hier staan ook de tijden van de prestatietochten.

Tot volgend jaar.

Programmaboek online

Zojuist is het programmaboek op de website geplaatst. In het programmaboek staan de deelnemerslijsten van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen, Biesbosch Open Water Race en de prestatietochten voor Stichting ALShetjeraakt.

Belangrijke informatie ONK Open Water Zwemmen 2022

Wilt u onderstaande informatie verspreiden onder uw zwemmers indien van toepassing? Wees op tijd! We kunnen het niet genoeg benadrukken maar zorg ervoor dat u er op tijd bent.

Overmaken startgelden

De organisatie heeft de afgelopen dagen veel vragen gekregen over het startgeld van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race 2022.

Verkeershinder A27 van noord naar zuid

In het weekend van het ONK open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race heeft Rijkswaterstaat wegwerkzaamheden gepland staan. Nu vinden wij dit niet meer verrassend, want we hebben hier al vaker mee te maken gehad.

Deelnemerslijsten BOWR2022 online

Net als van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen staan ook de deelnemerslijsten van de Biesbosch Open Water Race 2022 (BOWR2022) online. Alle deelnemerslijsten zijn te vinden op de livetimingpagina.

Voorlopige deelnemerslijsten ONK2022

Zojuist zijn door de Taakgroep Open Water Zwemmen de voorlopige deelnemerslijsten voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 vrijgegeven.

Aanpassing aanvangstijden vrijdag 9 september

Na overleg met de scheidsrechter is er besloten om op vrijdag 9 september een aantal programma’s eerder te laten beginnen. Het gaat om de nummer 5, 6, 7 en 8. Dit is de 2500m vrije slag jongens en meisjes junioren en de 3000m vrije slag heren en dames masters.

Inschrijving ONK en BOWR sluit bijna

Over minder dan 24 uur sluit de inschrijving voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race 2022. We hebben op dit moment al meer dan 300 inschrijvingen voor de wedstrijden, maar we hopen nog altijd dat er inschrijvingen bij komen.

De voorlopige deelnemerslijsten zullen in de loop van maandag 5 september gepubliceerd worden en op woensdag volgen dan de definitieve lijsten.

10km toegevoegd aan NK programma

Werkendam, 24 augustus 2022 – Vandaag ontving de organisatie van de Biesbosch Open Water Race de bevestiging dat de 10.000 meter, die op vrijdag 9 september 2022 gepland staat, toegevoegd wordt aan het programma van de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen.

We zijn verheugd dat de Koninklijke Nederlandse Zwembond hiertoe besloten heeft en we hopen dat een grote groep zwemmers voor dit nummer gaat inschrijven.

Nog twee weken om in te schrijven voor ONK en BOWR

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022 organiseren De Biesboschzwemmers de Open Nederlandfse Kampioenschappen open water zwemmen en Biesbosch Open Water Race (BOWR). De inschrijving sluit op zondag 4 september 2022 om 20.00 uur.

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

Pagina's