U bent hier

KNZB-regio-BR

Historie regio Brabant

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Uitslagen ONK en BOWR2023 online

De uitslagen van het ONK Open Water Zwemmen, de Biesbosch Open Water Race en de Biesbosch & Simba Swim Challenges zijn te vinden op livetiming-pagina van de BOWR.

We danken iedereen voor jullie aanwezigheid en medewerking en binnenkort zullen we bekend maken wat de Challenges opgebracht hebben voor Stichting ALS Nederland.

Programmaboek ONK & BOWR2023 online

Zojuist is het programmaboek van de Open Nederlandse Kampioenschappen Open Water Zwemmen en Biesbosch Open Water Race op de website geplaatst.

BOWR, Sleeuwijk - KNZB Klassieker en ONK 2023

Datum: 
zaterdag, 9 september, 2023 - 00:00 t/m 23:45

Biesbosch open water race en ONK open water zwemmen

Foto’s ONK2022 dag 2 & BOWR2022

De foto’s van de tweede dag van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 en Biesbosch Open Water Race 2022 gemaakt door de Kimberly de Pater zijn vanaf nu op de website te vinden.

Naast de actiefoto’s staan ook de meeste prijswinnaars op de foto en zelfs van de klassementen zijn foto’s gemaakt.

De foto’s zijn hier te vinden

Foto's ONK2022 dag 1

De foto's van de eerste dag van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 staan op de website en zijn hier te vinden.

Uitslag ONK open water zwemmen en BOWR2022

Afgelopen vrijdag en zaterdag zijn de ONK open water zwemmen en Biesbosch Open Water Race gehouden en de uitslagen zijn terug te vinden op de livetimingpagina. Hier staan ook de tijden van de prestatietochten.

Tot volgend jaar.

Programmaboek online

Zojuist is het programmaboek op de website geplaatst. In het programmaboek staan de deelnemerslijsten van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen, Biesbosch Open Water Race en de prestatietochten voor Stichting ALShetjeraakt.

Belangrijke informatie ONK Open Water Zwemmen 2022

Wilt u onderstaande informatie verspreiden onder uw zwemmers indien van toepassing? Wees op tijd! We kunnen het niet genoeg benadrukken maar zorg ervoor dat u er op tijd bent.

Overmaken startgelden

De organisatie heeft de afgelopen dagen veel vragen gekregen over het startgeld van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race 2022.

Verkeershinder A27 van noord naar zuid

In het weekend van het ONK open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race heeft Rijkswaterstaat wegwerkzaamheden gepland staan. Nu vinden wij dit niet meer verrassend, want we hebben hier al vaker mee te maken gehad.

Deelnemerslijsten BOWR2022 online

Net als van de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen staan ook de deelnemerslijsten van de Biesbosch Open Water Race 2022 (BOWR2022) online. Alle deelnemerslijsten zijn te vinden op de livetimingpagina.

Voorlopige deelnemerslijsten ONK2022

Zojuist zijn door de Taakgroep Open Water Zwemmen de voorlopige deelnemerslijsten voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen 2022 vrijgegeven.

Aanpassing aanvangstijden vrijdag 9 september

Na overleg met de scheidsrechter is er besloten om op vrijdag 9 september een aantal programma’s eerder te laten beginnen. Het gaat om de nummer 5, 6, 7 en 8. Dit is de 2500m vrije slag jongens en meisjes junioren en de 3000m vrije slag heren en dames masters.

Inschrijving ONK en BOWR sluit bijna

Over minder dan 24 uur sluit de inschrijving voor de Open Nederlandse Kampioenschappen open water zwemmen en de Biesbosch Open Water Race 2022. We hebben op dit moment al meer dan 300 inschrijvingen voor de wedstrijden, maar we hopen nog altijd dat er inschrijvingen bij komen.

De voorlopige deelnemerslijsten zullen in de loop van maandag 5 september gepubliceerd worden en op woensdag volgen dan de definitieve lijsten.

Pagina's