Sloterplas Swim 2019

Datum: 
zondag, 26 mei, 2019 - 16:45

NIEUW: SLOTERPLAS SWIM TIJDENS STADSTRIATHLON AMSTERDAM NIEUW-WEST

Op zondagmiddag 26 mei organiseert Stichting Amsterdam Duursport samen met Personal Swimming de Sloterplas Swim tijdens de Stadstriathlon Amsterdam Nieuw-West. Een unieke open waterwedstrijd voor recreanten en wedstrijdzwemmers.

Tussen 16:45 en 18:00 uur kunnen de recreanten op een veilig en bewaakt zwemrondje van 300 meter een afstand naar keuze zwemmen. Je kunt zelf bepalen wanneer je te water gaat. Een klok zal meelopen zodat je zelf de tijd in de gaten kunt houden.

Om 17:00 uur start de wedstrijdserie. Bij de wedstrijdserie wordt er door iedereen 1500 meter of 3000 meter gezwommen. Je zwemt 2 of 4 ronden over een parcours van 750 meter. Na elke ronde zal je nummer genoteerd worden. De finish is op de kant, je zwemt dus de laatste ronde naar de zwemtrap alvorens je naar de finish loopt of rent.

Na het zwemmen staat er verzorging langs de kant om je op te vangen. En kan je direct aansluiten bij de Pasta Party!

Alle geïnteresseerden (16+) kunnen deelnemen aan dit evenement. De voorinschrijving sluit op zaterdag 25 mei om 20:00 uur.
Na inschrijving: voorafgaand de wedstrijd kun je inschrijven voor €15.

INSCHRIJVING: http://www.triathlonnieuwwest.nl/sloterplas-swim/

“De Sloterplas Swim is aan de ene kant bedoeld voor de fanatieke zwemmer die wil weten hoe hard hij kan op 1500 of 3000 meter. Aan de andere kant is het ook een prachtige kans voor de onervaren open water zwemmer die wil ervaren wat zwemmen in buitenwater inhoudt.”
– Sebastiaan Verschuren