Stichting OWW De Binnenmaas

Onderstaand bericht van de Stichting OWW De Binnenmaas, naar aanleiding van de afgelasting van de wedstrijd van gisteren;

Dames en Heren, Zwemmers, Officials en Vrijwilligers,
wat een sof. Wat balen wij dat we gisteren uit eindelijk hebben moeten besluiten om het Open Water De Binnenmaas af te gelasten. Zoals vele van u hebben gezien, stonden wij en u er (bijna) helemaal klaar voor.

Echter door het weer viel alles in het water. Na de eerste grote bui, kwam er veel zonneschijn. In die periode hebben we alles weer af weten te breken. Maar vlak daarna is er tot 3 keer toe nog een bui met onweer en heel veel water overlast over de Hoeksche Waard en de Binnenmaas heen getrokken. (Zie ook foto van aankomende bui) Dit was nog tijdens de geplande wedstrijd duur. Blij toe dat iedereen toen al op weg naar of zelf al thuis was. 

Vandaag zijn we verder gegaan met het opruimen en dit zal nog wel een paar dagen duren. In de komende week zal er nog een update van ons volgen aan alle inschrijvers.

Dit stukje tekst is al weer langer gegroeid dan gepland. Dus over naar de afsluiting.

De Organisatie dankt iedereen voor het gegeven vertrouwen om ondanks de weersvoorspelling naar onze wedstrijd af te reizen. Helaas dat het weer niet mee wilde werken. 
Wij danken iedereen die ons lieve berichten heeft gestuurd via e-mails, chats, Facebook en via een goede knuffel tijdens het afbreken. 
Wij danken alle vrijwilligers welk in weer en wind ons terzijde stonden en zo hun best hebben gedaan zowel met het opbouwen als het afbouwen. DANK!

Ja, voor nu nog een ding: de voorbereidingen voor de 43e OWW De Binnenmaas zijn begonnen! Zet de datum vast in de agenda! 18 Juli 2020!