1ste virtuele Open Water Swim Anna Paulowna

Datum: 
zondag, 21 juni, 2020 - 18:00 t/m zaterdag, 11 juli, 2020 - 11:45

Dit jaar zou de 43e Open Water Wedstijd Anna Paulowna georganiseerd worden op 27 juni 2020. Helaas door de corona kan dit niet doorgaan. Maar niet getreurd, we gaan we jullie uitdagen op de vituele tour.

Virtueel denk je, hoe dan? Tegenwoordig hebben veel zwemmers en sporters een sporthorloge of een app op hun telefoon die trainingen kunnen bijhouden. Deze tools gaan we dit jaar inzetten om een virtuele wedstrijd te organiseren.

We hebben een aantal afstanden op het programma gezet. Deze afstanden kan je in je eigen omgeving zwemmen. Een voordeel, je hoeft niet naar Anna Paulowna af te reizen om mee te doen, je kiest een afstand die bij je past en schrijft je hierop in. Kijk op www.zwemwater.nl waar zwemlocaties in de buurt zijn van jouw woonplaats en zwem de door jouw gekozen afstand(en). Je hebt een week de tijd om mee te doen, je zou jezelf nog kunnen verbeteren in die tijd.

Als je hebt gezwommen upload je je tijd hier op onze wedstrijdpagina. Je kunt de app Sporthive live downloaden om te zien wat je tijd is. Ook kan je hier je tijd vergelijken met andere deelnemers.

Link voor aanmeldingen: >>> hier <<<

In navolging van Bodegraven en Leiden doen wij ook mee met dit virtuele seizoen van het open water zwemmen. Je kan dus ook nog meedoen aan wedstrijden die ons volgen.

Daag jezelf virtueel uit dit seizoen en we hopen dat we je volgend jaar weer zien in Anna Paulowna.

Open Water Zwemmen Oude Veer

Info: https://www.hopasports.com/nl/event/1ste-virtuele-open-water-swim-anna-paulowna