1ste Virtuele Marina Beach Braakmankreekrace

Datum: 
zaterdag, 27 juni, 2020 - 00:00 t/m dinsdag, 7 juli, 2020 - 11:45

Op zaterdag 4 juli 2020 stond de 35e editie van de Braakmankreekrace in Hoek op het programma. Er was weer een mooi wedstrijdprogramma inclusief zwemloop opgesteld. Helaas moeten we dat programma voor volgend jaar bewaren vanwege Coronabeperkingen. Maar we sluiten ons graag aan bij het initiatief voor een virtuele zwemtour en hebben daarvoor een speciaal programma gemaakt.

Virtueel meedoen, hoe werkt dat dan? Gebruik je sporthorloge of sport-app op je telefoon om je prestatie die je op je eigen favoriete buitenzwemlocatie levert vast te leggen. Je eigen tool gebruiken we bij de virtuele open water zwemwedstrijd.

We hebben een aantal afstanden op het programma gezet. Deze afstanden kan je in je eigen omgeving zwemmen. Je hoeft niet naar het mooie Hoek te reizen om mee te doen, je kiest een afstand die bij je past en schrijft je hierop in. Kijk op www.zwemwater.nl waar zwemlocaties in de buurt zijn van jouw woonplaats en zwem de door jouw gekozen afstand(en). Je hebt een week de tijd om mee te doen, je zou jezelf nog kunnen verbeteren in die tijd.

Als je hebt gezwommen upload je je tijd hier op onze wedstrijdpagina. Je kunt de app Sporthive live downloaden om te zien wat je tijd is. Ook kan je hier je tijd vergelijken met andere deelnemers.

Link voor aanmeldingen: >>> hier <<<

Natuurlijk kun je ook meedoen aan de virtuele zwemwedstrijd in de mooie grensstad Sluis en andere virtuele zwemwedstrijden die je terug kunt vinden via de Sporthive app.

We wensen je veel zwemplezier bij deze virtuele zwemuitdaging en hopen je natuurlijk volgend jaar op 3 juli weer gewoon langs het water in Hoek te mogen verwelkomen.