HEADswimming De Bosbaan

Datum: 
vrijdag, 17 juli, 2020 - 00:00 t/m dinsdag, 28 juli, 2020 - 11:45

Natuurlijk hadden we het liefste op 25 juli met z’n allen in De Bosbaan gezwommen. De draaiboeken liggen klaar, alle afspraken met partners zijn gemaakt, juryleden uitgenodigd, bootjes geregeld, etc. Ook met de verruimde regels is het nog niet mogelijk om het evenement zo te organiseren dat dit veilig te organiseren.

Om jullie zwemmers toch iets te bieden, bieden we je dit virtuele openwaterevenement aan. Doe mee, geniet en winnen, dat is minder belangrijk dan plezier hebben. Denk tijdens het zwemmen dat je in de Bosbaan zwemt, in het mooie Amsterdamse Bos.

We bieden een beperkt programma aan, want wij denken en zien bij de eerste virtuele evenementen, dat jongere zwemmers niet met een smartwatch, smartphone of ouder op de kant zwemmen. Het enige wat je nodig hebt, zijn je zwemspullen, een sporthorloge of smartphone (zeker voor de schoolslagzwemmers) met gps of app die je afstand bijhoudt, een zwemboei en een begeleider (die best mee mag zwemmen). Na het zwemmen upload je de gezwommen gps-afstanden en verwerken we die tot een virtueel klassement. Je hoeft dus niet eens in de buurt van De Bosbaan te zijn om mee te zwemmen met het eerste virtuele openwaterzwemevenement in Amsterdam. Jij bepaalt zelf waar je je meters maakt, dat kan gewoon in het watertje waar je vaker zwemt en waar je je prettig voelt.

Link voor aanmeldingen: >>> hier <<<

Mocht de mogelijkheid ontstaan dat we later deze zomer toch in De Bosbaan ons evenement kunnen organiseren, dan zullen we ons best doen om dat te doen en zien we je graag ook daar!

Succes met je uitdaging(en) en GENIET!