De Thoolse Mijl 2021

Datum: 
vrijdag, 27 augustus, 2021 - 19:00

Beste zwemmer,

Goed nieuws: de vergunningen zijn binnen, we mogen weer!
Na een klein vreugdedansje zijn we direct aan de slag gegaan om alle voorbereidingen definitief in gang te zetten zodat we op vrijdag 27 augustus weer leuk en veilig met elkaar kunnen zwemmen.

Wel een beetje anders dan anders 

Je had het waarschijnlijk in onze eerdere berichtgeving al gezien maar we zwemmen dit jaar op vrijdag. De start is om 19 uur aan de Oesterdam. Ook de zwemtocht zelf hebben we in verband met de huidige situatie iets moeten wijzigen. Belangrijkste regel gaat zijn dat we allemaal de 1,5 meter afstand moeten hanteren. De route blijft ongewijzigd maar in verband met de afstandsregel en het bevorderen van de doorstroming aan de finish in Strijenham, registreren we dit jaar geen individuele zwemtijden. Vanaf het startsein gaat er op de finish een grote digitale klok lopen zodat je bij aankomst toch kunt zien hoe lang je er over hebt gedaan (als je dat belangrijk vindt ). Op deze manier, en met de aanwijzingen die de organisatie op de locaties zal geven, hopen we er ondanks alle geldende maatregelen, weer een gezellige zwemtocht als vanouds van te maken.

De inschrijving is nu geopend 
Je kunt je ook dit jaar weer inschrijven via de website www.thoolsemijl.nl. Het maximale aantal deelnemers zal 150 zijn dus wees er op tijd bij! Deelname kost dit jaar € 8,50 en ook het zwemboeitje is weer verplicht. Deze kun je nog steeds huren bij de organisatie. We hopen dat de actualiteit het blijft toelaten dat we op  27 augustus gewoon kunnen zwemmen. Mocht er vanuit de overheid/gemeente de komende weken toch iets anders worden besloten, dan informeren we jullie uiteraard zo spoedig mogelijk. Je zult dan het grootste deel van je inschrijfgeld weer retour ontvangen. Lees hierover meer in het reglement 2021 op de website.

We hopen er ook dit jaar weer een leuke en geslaagde zwemtocht van te kunnen maken. Jouw aanwezigheid zal hier zeker aan bijdragen dus we hopen dat je er bij kunt zijn. Wij zullen er alles aan doen om iedereen veilig en met plezier van de Oesterdam naar Strijenham te laten zwemmen.

Tot de volgende nieuwsbrief 
Organisatie Zwemtocht De Thoolse Mijl