U bent hier

Zoutelande - Zwemmen Langs Walcheren - NED

Zwemmen door de golven van Dishoek naar Zoutelande: 'Ik heb wel een beetje een zoute mond'

Zeezwemmen van Dishoek naar Zoutelande: 250 getrainde zwemmers gingen die uitdaging aan vanavond. En dat was niet zo makkelijk als het misschien lijkt, want dat zomerweer liet het afweten en de stroming werd, nadat de zwemmers uit Dishoek vertrokken, alleen maar sterker. "Aanpoten was het, maar wel heel leuk om te doen", vindt Timo Dinkelberg, die als tweede zwemmer binnenkwam.

Klaas van Beek voltooit kwartet, Sem Bonte snelste Zeeuw

De laatste van de vier zeezwemtochten langs de Walcherse kust is opnieuw een prooi geworden voor Klaas van Beek. De zwemmer uit IJmuiden won ook al de drie voorgaande races.
an Beek bleef woensdagavond Timo Dinkelberg uit Rozenburg 4 seconden voor na een tocht van 4,5 kilometer van Dishoek naar Zoutelande.

Drie op een rij voor Van Beek, Kloet en Kloosterman op het podium

In de derde zeezwemtocht van deze zomer langs de Walcherse kust, ging de overwinning bij de mannen voor de derde keer naar Klaas van Beek. De zwemmer uit IJmuiden legde de 7,9 kilometer tussen Zoutelande en Vlissingen woensdagavond in 1 uur, 9 minuten en 2 seconden af. Timo Dinkelberg uit Rozenburg finishte slechts zes seconden na Van Beek. De derde plaats was met een tijd van 1.09,22 uur voor Tristan Kloet uit Krabbendijke.

Fotofinish Westkapelle Zoutelande

Helaas liet de electronsiche tijdwaarnemening het afweten afgelopen woensdag. Met de foto’s gemaakt aan de finish proberen we samen tot een vooralsnog onofficiele uitslag te komen met de volgorde van aankomst. Deze foto’s kun je hier vinden : https://www.facebook.com/media/set?set=a.4182954185104441&type=3

Zeezwemtocht van Westkapelle naar Zoutelande zit in drie uur vol: 'De hele Randstad doet mee'

Wetsuit aan en gaan! Dat deden 250 deelnemers aan de Zwemtocht Westkapelle Zoutelande vanavond. De zwemtocht was binnen drie uur uitverkocht: "Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Dat zagen we absoluut niet aankomen. De server raakte bijna overbelast", vertelt organisator Jan Willem Siewe.

Zwemtocht Dishoek – Zoutelande gaat niet door

Helaas heeft het bestuur van ZLW moeten besluiten dat de tocht Dishoek – Zoutelande vanwege de weersomstandigheden afgelast wordt. De tocht zal op 25 augustus alsnog gezwommen worden.

Ingeschreven deelnemers zijn automatisch ingeschreven voor de herkansing op 25 augustus. Je hoeft dus niet opnieuw in te schrijven.

Zeezwemtocht Westkapelle-Zoutelande

Datum: 
woensdag, 4 augustus, 2021 - 19:00 t/m donderdag, 5 augustus, 2021 - 18:45

Op woensdag 4 augustus as. zal de zeezwemtocht Westkapelle-Zoutlande over 3,4 km worden georganiseerd. De start is om 19.00 uur. Vooraf inschrijven via www.zwemmenlangswalcheren.nl

Voor vragen mail naar Mariette@zwemmenlangswalcheren.nl

Zeezwemtocht Dishoek-Zoutelande

Datum: 
woensdag, 28 juli, 2021 - 19:00 t/m donderdag, 29 juli, 2021 - 18:45

Op woensdag 28 juli as. zal de zeezwemtocht Dishoek-Zoutelande over 4,5 km worden georganiseerd. De start is om 19.00 uur. Vooraf inschrijven via www.zwemmenlangswalcheren.nl

Voor vragen mail naar Mariette@zwemmenlangswalcheren.nl

 

Zwemtocht Dishoek-Zoutelande 5 augustus gaat door!

De zwemtocht Dishoek-Zoutelande welke georganiseerd wordt door de Stichting Zwemmen Langs Walchren op 5 augustus as. gaat door! 

In voorgaande jaren was deze zwemtocht onderdeel van een reeks van vier zwemtochten langs de Walcherse kust en werd er gezwommen voor een plaats in het klassement en mooie prijzen  Dit jaar is de opzet gewijzigd.

Prestatietocht Westkapelle – Zoutelande

Woensdag 29 juli organiseert ZLW de tocht Westkapelle – Zoutelande.

Afstand 3,4 km, start 19.00 uur, strand walradartoren Westkapelle.

Inschrijven via de website vanaf maandag 20 juli. Max. aantal deelnemers 250.

Zeezwemtocht Westkapelle-Zoutelande Foto`s

Foto's van de zeezwemtocht Zwemmen Langs Walcheren Westkapelle-Zoutelande.

Dinkelberg sterkste in zware zeezwemtocht naar Zoutelande

ZOUTELANDE - Het was woensdagmiddag nog even onzeker of de zeezwemtocht tussen Westkapelle en Zoutelande wel door kon gaan vanwege de harde wind, maar een paar uur voor de start ging het sein op groen.