U bent hier

Mijnsheerenland (Strijen) - KNZB-klassementswedstrijd - NED

44e OWW De Binnenmaas - gaat helaas niet door

Datum: 
zaterdag, 17 juli, 2021 - 00:00 t/m 23:45

bericht d.d. 8 juli 2021:
Beste Deelnemer, Beste Vrijwilliger, Beste Official,

Ditmaal, komt het bericht misschien iets eerder dan verwacht. Maar wij willen u niet onnodig in spanning laten zitten.

Helaas is het nieuws niet goed. Wij hebben helaas moeten besluiten om ons event, de tijdrace op 17 juli, niet door te laten gaan.

"De individuele Tijdrace" - 44e OWW De Binnenmaas

Hoi Hoi!
De inschrijving voor "De individuele Tijdrace" - 44e OWW De Binnenmaas is geopend.
Ga hiervoor naar: https://www.hopasports.com/.../openwater-event-de-binnenmaas

43e OWW De Binnenmaas 2020: De Trainingseditie!

Een aantal maanden geleden, hadden we in Nederland een mooie Open Water kalender. OWW De Binnenmaas stond gepland voor 18- 07-2020. Helaas kan onze Open Water niet door gaan op de bekende manier. De reden is bij iedereen wel bekend.

OWW De Binnenmaas – Virtual Challenge 2020

Datum: 
vrijdag, 10 juli, 2020 - 00:00 t/m dinsdag, 21 juli, 2020 - 11:45

Een zomer zonder open water wedstrijden is als een koffiekopje zonder koffie; troosteloos. Sinds 1 juli, lijkt het er op dat we deze zomer toch nog wedstrijden mogen verwachten. Alleen komt dit voor de Binnenmaas te laat.
Daarom zijn we dankbaar dat de KNZB en Sporttijden, dit platform hebben ontwikkeld, zodat er toch een soort van strijd kan worden gevoerd.

OWW De Binnenmaas 2020 Afgelast

Het zonnetje schijnt lekker, maar toch gaan de koude rillingen door ons heen. Helaas niet vanwege wat koud water. Maar omdat wij, net als onze collega organisaties, niet onder het besluit uitkomen om onze wedstrijd voor 2020 af te gelasten. Logisch in deze tijd, maar het doet zeer.

Stichting OWW De Binnenmaas

Onderstaand bericht van de Stichting OWW De Binnenmaas, naar aanleiding van de afgelasting van de wedstrijd van gisteren;

Dames en Heren, Zwemmers, Officials en Vrijwilligers,
wat een sof. Wat balen wij dat we gisteren uit eindelijk hebben moeten besluiten om het Open Water De Binnenmaas af te gelasten. Zoals vele van u hebben gezien, stonden wij en u er (bijna) helemaal klaar voor.

Programmaboekje OWW De Binnenmaas

Dames, Heren,

Organisatie OWW De Binnenmaas is blij met het hoge aantal inschrijving! Helemaal top! 

42e OWW De Binnenmaas

Datum: 
zaterdag, 20 juli, 2019 - 00:00 t/m 23:45

Pasen 2019; vanmiddag was het water van de Binnenmaas 16,5 graad. En heerlijk weer! De eerste trainingsmeters zijn dan ook vanmiddag gelijk gemaakt.

De stichting is al druk met de wedstrijd in zomer! Ook dit jaar nodigen we u, sporters, vrijwillgers, officials en publiek, van harte uit om er een mooie wedstrijd van te maken.

De 42e OWW De Binnenmaas wordt gehouden op 20 juli 2019.

41e OWW De Binnenmaas 14-7-2018 Foto`s

Stichting OWW De Binnenmaas​

Oh oh, het heeft even mogen duren, maar nu zijn de foto's on line van onze wedstrijd op 14-7-2018! U kunt ze vinden op de volgende link! 

Uitslagen 41e OWW De Binnenmaas

Dames, Heren,

Met dank aan het weer, sporters, vrijwilligers, officials en sponsors hebben mogen genieten van een hele mooie wedstrijddag.

Dank voor uw deelname & ondersteuning. Nu op naar volgend jaar, 42e editie is gepland voor 20-07-2019.

Startlijsten OWW De Binnenmaas

Dames, Heren,

Hierbij de startlijsten voor de 41e OWW De Binnenmaas. Wij zijn zeer verheugd met het grote aantal inschrijvingen! Graag hadden we het volledige programmaboekje hier willen publiceren echter dit is te groot in omvang.

Het water is lekker, de vooruitzichten zijn goed. We gaan nog de puntjes op de i zetten en zijn er dan helemaal klaar voor! U ook?

41e OWW De Binnenmaas - Zwemklassieker

Open Water zwemmen. 41e OWW De Binnenmaas 14 juli 2018!

Wat moet u weten:

Dit is geen 25 meter bad. U hebt geen baan van 2,5 meter voor uzelf alleen.

Wind en stroom kunnen mee of tegen werken. Bij voorkeur zwemmen we als er een lekker zonnetje schijnt. Maar ook zwemmen met regen moeit je eens gedaan hebben.

KNZB maakt wedstrijdkalender 2018 bekend

2017-12-11 - Nieuwegein - Bij het open water congres kon de kalender nog niet definitief vastgesteld worden. De KNZB (en het congres) wilde graag dat de laatst overgebleven dubbel niet meer in de kalender zou staan. Dat is gelukt! In goed overleg is Anna Paulowna bereid gevonden om het komende jaar op een andere datum te organiseren. Het wordt tegen het einde van het seizoen op 16 september. Enkel de nieuwe wedstrijd in de Grindmeren onder Maastricht is daarna nog gepland.

41e OWW De Binnenmaas; Zwemklassieker

Datum: 
zaterdag, 14 juli, 2018 - 00:00 t/m 23:45

41e OWW De Binnenmaas; Locatie: Recreatieoord De Binnenmaas

Vandaag regent het, maar op 14 juli 2018 verwachten wij de Zon en Heerlijk Water! Succes nog met de wedstrijden in Seizoen 2017 en tot dan!

De Organisatoren van OWW De Binnenmaas. ps. Blijf op de hoogte via onze Facebook: www.facebook.com/binnenmaas

 

Uitslagen 40e OWW De Binnenmaas

Dames, Heren,

Bijgaand de uitslag van de 40e OWW De Binnenmaas! Wij hebben genoten van uw grote belangstelling, de grote groep enthousiaste vrijwilligers en het heerlijke weer. De volgende editie staat gepland voor 14 juli 2018.

Pagina's