2e City Swim, Harlingen

Datum: 
zaterdag, 9 juli, 2016 - 00:00 t/m 23:45

ZV de Vikings organiseert dit jaar voor de tweede keer een 2 km lange Cityswim door de historische Harlinger binnenstad. Een uniek parcours door oude havens, jachthavens, grachten en singels. De zwemmers passeren 6 bruggen en moeten zelfs eenmaal 'kluunen' bij de grote sluis. Inschrijven kan tot en met 9 augustus aanstaande via www.cityswimharlingen.nl. Je kan deelnemen aan de KNZB wedstrijd (2 km dames / heren v.a. 14 jaar) of aan de prestatietocht. Alle informatie vindt u op onze website, twitter en facebook.

 

ZV de Vikings

Zeezwemtocht & Cityswim Harlingen

www.cityswimharlingen.nl

 

 

CITYSWIM HARLINGEN

9 juli 2015

De mooiste en meest gevarieerde cityswim wordt gehouden in Harlingen. ZV de Vikings organiseert dit jaar in plaats van de bekende zeezwemtocht dit nieuwe evenement dat volledig rondom de oude binnenstad van Harlingen plaats vindt. De circa 2 km lange tocht gaat door oude havens, jachthavens, grachten en singels. Onderweg passeer je 6 bruggen en om een echt elfstedentocht gevoel te creëren moet er zelfs halverwege "gekluund" worden langs de grote oude sluis. Een uniek parcours dat je als zwemliefhebber niet mag missen.

Nieuwsgierig? Kijk dan snel op www.cityswimharlingen.nl en schrijf je in voor de wedstrijd of voor de prestatietocht. Er is een beperkt aantal inschrijvingen mogelijk. 

ZV de Vikings

Harlingen

www.cityswimharlingen  • www.zeezwemtocht.nl