Dat was pas open water!

Na de succesvolle EK/WJK/StFC is ook een succesvolle TRvH afgesloten. Nogal een verschil in beleving: tien dagen prachtig weer, en die ene dag vooral veel regen. Het zag er allemaal wat minder fraai uit, maar de resultaten waren er niet minder om. Alles is terug te lezen op NOWW en onze eigen website, met dank aan onze webmasters.

De wedstrijden verliepen vlekkeloos, en dat was in de stortbuien soms behoorlijk lastig. Zeer veel waardering was er voor iedereen die dat toch mogelijk maakte. Natuurlijk moesten we improviseren, maar dat heeft zo ook zijn leuke kanten. Graag bedanken we iedereen die ‘Ter Rede van Hoorn’ 2016 mogelijk heeft gemaakt.

De reacties van de zwemmers waren vooral heel positief, en daar gaat het om. Onze eigen wedstrijd met 470 starts en veel p.r.’s heeft haar naam waargemaakt. In 2017 gaan we weer voor een tweedaags evenement tijdens de Waterweek. Dat zal nog wel wat overleg vragen, maar met zo veel support gaat dat lukken.

We hopen ook dan weer op iedereen te kunnen rekenen. Voor een mooie zomer en ieders aandeel daarin zijn wij heel dankbaar.

Namens de organisatie in Hoorn, 
Rick, Saco, Rob, Antoine en Hans

De foto's zijn via deze link te openen.