Love Swim 2017

Datum: 
vrijdag, 4 augustus, 2017 - 16:30 t/m 20:30

Aan de vooravond van de traditionele canalparade over de Amsterdamse Prinsengracht, organiseert LoveSwim (van GSA) voor de derde keer een zwemfestijn en een fun-triatlon in en rondom de Amstel. Op vrijdag 4 augustus van 16.30 tot 21.30 uur gaan we een sportieve strijd aan met onszelf en elkaar. Het evenement is onderdeel van Amsterdam Gay Pride. Begin augustus is het vaak prachtig weer en is het water hopelijk goed op temperatuur.

Om mee te kunnen doen, moet je natuurlijk kunnen zwemmen, maar je hoeft geen geoefende zwemmer/ster te zijn of in het buitenwater te hebben gezwommen. Deelnemers die vorig jaar nog nooit buiten hadden gezwommen, vonden het zwemmen in de Amstel een geweldige ervaring. Om in de stemming te komen en de Amstel te ervaren, wordt er zo gauw de watertemperatuur dit toelaat, proef gezwommen. Via onze facebookpagina, de nieuwsbrief en website houden we jullie daarvan op de hoogte. Deelnemers aan de triatlon wordt aangeraden het fietstraject te verkennen. Ook die datum zal bekend worden gemaakt.
Net als vorig jaar, zullen er ook dit jaar zowel korte als lange afstanden kunnen worden gezwommen. Mocht je na het zwemmen van een korte afstand de smaak te pakken hebben, dan kun je je ter plekke inschrijven voor een langer afstand. Je persoonlijke prestatie staat voorop. LoveSwim wordt georganiseerd door Gay Swim Amsterdam.

De start is bij Roeicentrum Berlagebrug aan de Weesperzijde 1094. Hier kun je je omkleden in kleedkamers, je spullen opbergen in kluisjes en na afloop een warme douche nemen Het Amstelstation is op loopafstand en in de regel kan er vlakbij ook (betaald) worden geparkeerd.

Schrijf je nu in!

Wil je op de hoogte blijven en de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan mail naar hallo@loveswim.nl