ONK HEAD Open Water 2018 in Heerjansdam

Datum: 
zaterdag, 28 juli, 2018 - 00:00 t/m zondag, 29 juli, 2018 - 23:45

Na teleurstelling komt zonneschijn!

Nadat er deze week blauwalg in De Bosbaan is geconstateerd zijn we samen met de KNZB keihard aan het werk gegaan om een geschikt alternatief te vinden. Meerdere organisaties hebben hun steun aangeboden, vele deelnemers hun steun betuigd. Dank hiervoor, dat hield ons op de been.

Ondertussen zijn we samen met de organisatie van Heerjansdam, de KNZB en “onze Bosbaan”  aan het verplaatsen naar Heerjansdam. De maximale baanlengte is daar iets korter dan in De Bosbaan, wat enkele aanpassingen in het programma nodig maakte. In de bijlage het nieuwe programma.

Ook voor de vele vrijwilligers heeft deze verplaatsing flinke impact, het lukt niet iedereen om twee dagen naar Heerjansdam te komen. Daarom hierbij het verzoek voor hulp:

  • juryleden: als je al op de Bosbaan zou jureren, dan graag aan hoofdscheidsrechter Leo Bol via langbol@hotmail.com bevestigen of je naar Heerjansdam kunt komen. Mocht je je eerder niet hebben opgegeven, maar wel wilt helpen, dan graag dit ook bij Leo aangeven.
  • vrijwilligers voor de organisatie: mocht je willen helpen, laat het even weten via bosbaan@oeza.nl. De komende dagen wordt het vrijwilligers draaiboek opgesteld en we hebben zeker nog hulp nodig.

Wij gaan er iets moois van maken, doe je mee?

namens de organisatie van Heerjansdam, de KNZB en De Bosbaan, tot volgende week!

met sportieve groet, Hans Schoenmakers​! - Voorzitter HEADswimming De Bosbaan