Oss zoekt nog een paar zwemofficials

Beste zwemofficial,

Voor onze openwater wedstrijd op zaterdag 15 september 2018 ben ik momenteel nog opzoek naar een aantal officials.  Net zoals voorgaande editie zal “de Golfbad Osse Maasrace” dit jaar plaatsvinden aan het einde van het openwater seizoen op dezelfde locatie als vorig jaar. Ook dit jaar zijn Theo van Boxmeer en Henk Klerkx weer gevraagd om deze wedstrijd (in goede banen) te leiden. 

Wat:

Open Waterwedstrijd Oss

Wanneer:

Zaterdag 15 september 2018

Waar:

Lithse Ham 11, 5397 GL in Oss

Aanvang juryvergadering:

10.00 uur

Graag hoor ik of wij u dit jaar als jurylid mogen verwelkomen. Mocht u  “collega-officials” kennen die wellicht geïnteresseerd zijn om aan deze wedstrijd mee te werken wil ik u verzoeken deze mail door te sturen of mij hierover te informeren. Aanmelden kan bij voorkeur per email. Bij de aanmelding verzoeken ik u om daarbij in ieder geval uw volledige naam, adres, telefoonnummer, bevoegdheid en eventueel voorkeursfunctie te vermelden. 

Naast uw officialbenodigdheden en iets tegen de zon of regen hoeft u verder geen eten of drinken mee te nemen. Wij zorgen voor broodjes en drinken voorafgaand en tijdens de wedstrijd. Wilt u ons wel even vooraf inlichten als u speciale dieetwensen heeft? En als u zelf graag deel wil nemen aan de wedstrijd geef dan gewoon even door welk programma u gaat zwemmen en dan houden we daar rekening mee in onze jury-indeling. 

Mochten er nog vragen zijn of dan kan dat via email op: officials@ossemaasrace.nl

Met sportieve groet,

ONamens de Open Watercommissie van OZ&PC Arethusa,

Bas Ebbers