1ste Virtuele Internationale lange afstand zwemwedstrijd Sluis

Datum: 
zaterdag, 27 juni, 2020 - 00:00 t/m dinsdag, 7 juli, 2020 - 11:45

Op zondag 5 juli 2020 stond een echte open water zwemklassieker op het programma, de 48e editie van de open water zwemwedstrijd in het fraaie centrum van Sluis. Helaas moeten we ook dit programma voor volgend jaar bewaren vanwege Coronabeperkingen. Natuurlijk bieden we jullie wel graag de mogelijkheid om deel te nemen aan de 1e virtuele editie van deze klassieker.

Virtueel meedoen, hoe werkt dat dan? Gebruik je sporthorloge of sport-app op je telefoon om je prestatie die je op je eigen favoriete buitenzwemlocatie levert vast te leggen. Je eigen tool gebruiken we bij de virtuele open water zwemwedstrijd.

We hebben een aantal afstanden op het programma gezet. Deze afstanden kan je in je eigen omgeving zwemmen. Je hoeft niet naar het mooie Hoek te reizen om mee te doen, je kiest een afstand die bij je past en schrijft je hierop in. Kijk op www.zwemwater.nl waar zwemlocaties in de buurt zijn van jouw woonplaats en zwem de door jouw gekozen afstand(en). Je hebt een week de tijd om mee te doen, je zou jezelf nog kunnen verbeteren in die tijd.

Als je hebt gezwommen upload je je tijd hier op onze wedstrijdpagina. Je kunt de app Sporthive live downloaden om te zien wat je tijd is. Ook kan je hier je tijd vergelijken met andere deelnemers.

Link voor aanmeldingen: >>> hier <<<

Natuurlijk kun je ook meedoen aan de virtuele Marina Beach Braakmankreekrace en andere virtuele zwemwedstrijden die je terug kunt vinden via de Sporthive app.

We wensen je veel zwemplezier bij deze virtuele zwemuitdaging en hopen je natuurlijk volgend jaar op 4 juli weer gewoon langs het water in Sluis te mogen verwelkomen.