U bent hier

Tholen (Tholense Mijl) - NED

De Thoolse Mijl 2021

Bericht van De Thoolse Mijl;
Wow beste zwemmers! Wat een geweldige editie was dat gisteren. Absoluut een feest om jullie weer te zien 
Van 'zwemmer van het eerste uur' Andrea Cook kregen we dit geweldige filmpje  om nog eens na te genieten. Een mooie combinatie van haar beelden en die van Paul Meijer. En er komen ook nog hele mooie foto's aan van huisfotograaf Diederick van Buren dus 'stay tuned'!

De Thoolse Mijl 2021

Datum: 
vrijdag, 27 augustus, 2021 - 19:00

Beste zwemmer,

Goed nieuws: de vergunningen zijn binnen, we mogen weer!
Na een klein vreugdedansje zijn we direct aan de slag gegaan om alle voorbereidingen definitief in gang te zetten zodat we op vrijdag 27 augustus weer leuk en veilig met elkaar kunnen zwemmen.

Andy van der Velde heeft goede hoop dat de Thoolse Mijl door kan gaan

De aangekondigde versoepelingen zorgen voor blijdschap en opluchting onder veel organisatoren van evenementen. Ook Andy van der Velde heeft goede hoop dat de Thoolse Mijl op 27 augustus door kan gaan. Toch houdt hij nog een slag om de arm totdat hij de vergunning van de gemeente Tholen in handen heeft.

Nieuwsbrief Zwemtocht De Thoolse Mijl 2020

Beste zwemmer,

We zijn in een vreemde tijd beland met elkaar. Een tijd waarin er op diverse fronten keihard gewerkt wordt om iedereen gezond en wel te houden. Een tijd waarin iedereen zijn of haar leven tijdelijk anders moet inrichten dan voorheen. Hopelijk kunnen we met elkaar snel terugkeren naar ons 'oude vertrouwde leventje' en kan er bijvoorbeeld weer snel gezwommen worden. 

De 4e Thoolse Mijl, Tholen

Datum: 
zaterdag, 31 augustus, 2019 - 16:30

Op 31 augustus organiseren we voor de 4e maal De Thoolse Mijl.

Een prestatietocht over 1850 meter.

Voor de ervaren zwemmer een uitdaging om een goede tijd te realiseren, voor de beginnende zwemmer de uitdaging om de tocht te zwemmen.

De tocht kenmerkt zich door gezelligheid bij de start en zeker de finish. Prijzen worden verloot omdat iedere deelnemer een prestatie geleverd heeft.

3# Thoolse Mijl, Tholen

Datum: 
zaterdag, 8 september, 2018 - 15:30

Beste mensen,

8 September gaan wij van start met de derde Thoolse zeemijl (1,83 km)

Inschrijven kan via onze website http://dethoolsemijl.wix.com/tholen .

Thoolse Mijl zwemevenement in de Oosterschelde ging succesvol van start

Zeer geslaagd zwemfestijn van de “Thoolse Mijl” in de Oosterschelde

Zaterdag 10 sept 2016 waren we getuige van het zwemevenement “De Thoolse Mijl” dat plaats vond in de Oosterschelde. Er werd gezwommen over een afstand een zeemijl (1850 meter)vanaf de Thoolse kant van de Oesterdam naar het haventje van Strijenham een Thoolse mijl verderop.

Het was voor de eerste keer dat dit plaats vond en de organisatoren hadden het bijzonder getroffen

Zwemmers eerste Thoolse Mijl zeggen ja tegen volgende editie

Willen jullie volgend jaar weer?, vraagt organisator Andy van de Velde van de Thoolse Mijl. Op het parkeerterrein onder de zeedijk bij Strijenham klinkt een luid ja!