U bent hier

sponsor

TAUW nieuwe sponsor van het Nederlandse zwemmen

vrijdag 2 juli 2021

TAUW is tot en met de Olympische Spelen in Parijs in 2024 sponsor van de KNZB. Beide partijen tekenden donderdag 1 juli tijdens een businessclub bijeenkomst van de zwembond een samenwerkingsovereenkomst voor de komende 3,5 jaar.

SportEmotion helpt bij het nieuwe zwemmen

Wil je ook buiten gaan zwemmen, maar vind je het water nog net iets te fris? Kijk dan snel op de website van SportEmotion Zwemartikelen voor wet- en andere suits en zwemartikelen.

Gratis zwemtechniek buitenwater trainingen in de zomer

Buitenwatertrainingen Zwemanalyse.

In juni, juli en augustus geven we buitenwater trainingen. We besteden aandacht aan zwemtechniek en aan de specifieke vaardigheid om in open water te zwemmen, zoals oriënteren, draften, massastart, etc.

Dit jaar hebben we buitenwatertrainingen in drie categorieën:

Video Overtocht van het eerste Kanaal team van Zwemanalyse, Ocean's 4 2018

Overtocht van het eerste Kanaal team van Zwemanalyse, Ocean's 4 2018.
Verslag van een heel gave overtocht van Engeland naar Frankrijk starring Michel van Dijk Loes le Blanc-Kaijen Marit Boots en Roy Danckaarts.

Lewis Pugh uitgedaagd door Speedo om 560 kilometer te zwemmen

In het kader van haar 90-jarig bestaan heeft Speedo (red noww: een van onze sponsoren) de Britse zwemmer Lewis Pugh uitgedaagd om de totale lengte van Het Kanaal – de zeestraat tussen Groot-Brittannië en Frankrijk – door te zwemmen. De lengte van 560 kilometer gaat hij in etappes afleggen

Pugh begon 12 juli vanaf Land’s End in Cornwall (het meest westelijke punt) aan de uitdaging om 560 kilometer langs de Engelse kustlijn te zwemmen. Naar verwachting zal hij eind augustus zijn eindpunt in Dover bereiken. Daarmee zal hij de eerste worden die Het Kanaal in zijn lengte doorzwemt. Het 34 kilometer brede kanaal is wel al meerdere keren zwemmend overgestoken van Dover naar Calais.

Nieuwe Speedo collectie bij SportEmotion

Nieuwe kleuren accessoires & collectie!

De eerste items van de nieuwe collectie zijn vanaf heden verkrijgbaar in onze webshop* en fysieke winkel in Barendrecht. Speedo heeft nieuwe kleuren accessoires, super leuke nieuwe trainingsbadkleding en (bijpassende) badmutsen! De oude kleuren accessoires zijn afgeprijsd en te vinden in de outlet onderaan deze nieuwsbrief.

*Let op! Deze korting geldt alleen online, in de winkel krijgt je de korting in de vorm van punten op de klantenkaart.

Zeezwemclinics Wassenaar

ZWEMMEN IN ZEE.

We hebben vier zeezwemclinics in Wassenaar die je los van elkaar kunt volgen. Op 11 en 18 juli, 21 augustus en 3 september kun je onder deskundige begeleiding het water in. 

Nu verkrijgbaar bij SportEmotion: Swim Secure zwemboeien

Het is weer tijd om het open water in te gaan! Zorg dat je goed zichtbaar bent met een zwemboei van Swim Secure. Even uitrusten onderweg of kramp? Ook dan komt de zwemboei goed van pas. Er zijn verschillende soorten boeien verkrijgbaar.

Wil je geen spullen onbeheerd achterlaten op de kant dan is de Tow Donut handig, hierin kun je namelijk droog kleine spullen meenemen. Denk aan sleutels, mobiele telefoon of een extra zwembril. Meer spullen meenemen? Ga dan voor een Dry bag. Er bestaan drie verschillende maten Dry bags: 20L, 28L en 35 Liter.

Zwemanalyse start met 10km community

Onze sponsor zwemanalyse lanceert iets nieuws:

We hebben weer een nieuw plannetje. We willen in 2018 een 10K community bouwen. Een groep zwemfanaten die de uitdaging aan willen gaan om te trainen voor een 10 kilometer zwemtocht in de zomer van 2018.

Wat krijg je van ons?

Nieuwe Speedo collectie bij Sportemotion

De eerste items van de nieuwe Speedo collectie zijn nu verkrijgbaar! Dezelfde backpack zien we terug maar dan in verschillende kleuren met frisse printjes. In deze collectie zit niet één, maar zitten twee nieuwe kleuren van de Speedo Endurance Kneeskin en Jammer met FINA logo. Eén in een leuke print en één met een gekleurde pijp, gebaseerd op de Speedo LZR Elite.

Grote deelname bij Zwemanalyse prestatietocht Maarsseveense Plassen

Donderdag 24 augustus, meer dan 100 zwemmers voor de prestatietocht bij de Maarsseveense Plassen. Hier een impressie van de avond in 46 foto's:

SportEmotion bij OWW Heerjansdam

Op zaterdag 12 augustus zullen wij met een verkoopstand aanwezig zijn bij OWW Heerjansdam.
Wil je dat we iets voor je meenemen?

Nieuwe Speedo collectie bij Sportemotion

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? 

Start goed met de nieuwste trainingsbadkleding van Speedo, deel twee van de nieuwste collectie is binnen! Kom snel langs of shop online op onze site en profiteer van 12% korting*. Niet persé opzoek naar iets nieuws? De uitverkoop is ook weer aangevuld!

SportEmotion Meet & Greet met Inge Dekker! (en de eerste nieuwe Speedo items zijn er!)

Datum: 
zaterdag, 8 juli, 2017 - 11:00 t/m zondag, 9 juli, 2017 - 13:45

Aanstaande zaterdag 8 juli heb jij de kans om de enige echte Inge Dekker te ontmoeten, en wel in onze winkel! Inge zal deze dag twee keer een presentatie geven over hoe je vooral niet de top bereikt. Nuttige informatie dus over wat wel en niet goed is ter voorbereiding op jouw race(s). De presentaties zijn om 11:00 en 12:30, vul het contactformulier hieronder in en geef aan om welk tijdstip jij de presentie wil volgen.

Zwemmen in Griekenland

Swimmingreece

Van juni t/m september organiseren zij 7 daagse tochten in Griekenland.

In de Cyclades - Milos, Kimolos and Polyaigo - of de Sporades - Skiathos, Skopelos and Alonissos.

Pagina's