U bent hier

KNZB/TOWZ

Wedstrijdadvertenties en Bepalingen open water circuit 2022

2022-08-05 - uiterste datum van inschrijving Wilhelminadorp en Vlissingen van 18 naar 27 augustus 2022

2022-08-03 - Maastricht afgelast.

Belangrijke mededelingen website

2022-07-27 - Sommige organisaties lijken te denken dat ze meermalen hun wedstrijd organiseren. Ze plaatsen berichten als 'agenda-item' in plaats van als 'pagina'. Het is belangrijk om slechts één maal een item in de agenda te plaatsen per georganiseerde wedstrijd, namelijk de aankondiging.

Vaststelling klassementskilometers

De TOWZ heeft in overleg met de klassementstellers het aantal klassementskilometers vastgesteld voor de klassementen van 2022. Gezien het feit dat er minder organisaties zijn en de afstanden soms ook korter geworden zijn (we hebben slechts één 10km wedstrijd) is het verstandig om het aantal kilometers aan te passen.

Samenvattend verslag van TOWZ-overleg van 03-08-2022

Gisteravond (03-08-2022) heeft de Taakgroep Open Water Zwemmen (TOWZ) een overleg gehad. Hierbij is onder andere gesproken over:

Open water zwemmen in het Oude Veer

De animo was prima van zowel deelnemers als bezoekers tijdens de 43e open water wedstrijden in het Oude Veer bij Anna Paulowna. De zwemmers konden in 26 verschillende categorieën starten en kregen na een goede afloop een mooie beker mee naar huis.

Uit de nieuwsbrief van de KNZB: Open water cursussen Mijnzwemcoach

Het open water seizoen gaat van start! Eerder werd al de concept wedstrijdkalender 2022 openwaterzwemmen bekend gemaakt en om je hier goed op voor te bereiden starten binnenkort ook de open water cursussen van Mijnzwemcoach.

Open water boeken t/m 2017: definitief plus nu ook 2022 circuit!

2022-05-20 - de nieuwe brochure open water zwemmen met advertenties voor 2022 is toegevoegd. Ook de bestanden zijn weer teruggeplaatst.

Uit de nieuwsbrief van de KNZB van 2 maart 2022

Open water/buiten zwemmen

Open water/buiten zwemmen 2022

Uit de nieuwsbrief van de KNZB d.d. 28-1-2022

Inmiddels beginnen ook de voorbereidingen voor de open water zwemwedstrijden van komende zomer. Inmiddels hebben 12 organisaties hun wedstrijd bij de KNZB aangemeld en begint de kalender langzaamaan vorm te krijgen. Organisaties die zich nog niet hebben gemeld, kunnen dat via dit formulier doen. De voorlopige kalender is >>hier<< terug te vinden. 

Uit de KNZB-nieuwsbrief: de vakantiebaan van je leven!

Een vakantiebaan als lifeguard

Wil jij vakantie vieren, elke dag zwemmen én geld verdienen? De Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) biedt jou het mooiste vakantiewerk op de Friese Waddeneilanden als lifeguard, inclusief gratis verblijf!
 

Statistieken uit OLOWIS bekend

De maker (Ronald Beetz) van OLOWIS geeft jaarlijks een statistieken vanuit zijn programma.

Bestel nu nog je prestatie- of herinneringsmedaille

Heb je in het afgelopen seizoen meegedaan aan LAC, Open Water of heb je een prestatie neergezet die een prestatiemedaille waard is? Jouw vereniging kan dan nog tot en met eind dit jaar de bijbehorende medailles bestellen.

Programma Open Water Congres seizoen 2018

Datum: 
zaterdag, 2 december, 2017 - 00:00

Het open water congres voor seizoen 2018 staat is verplaatst van 25 november naar 2 december 2017. In elk geval op de agenda zijn dan de kalendervaststelling en de evaluatie Zwem voor M.I.J. Het programma is in de bijlage bijgevoegd.

FINA World Cup Open Water Zwemmen

De open water zwemmers reizen ook af naar China en Hong Kong. Ferry Weertman, Marcel Schouten, Pepijn Smits en Esmée Vermeulen vertegenwoordigen Nederland op de 10 kilometer open water op 15 en 21 oktober.

Sponsortochten Zwem voor MIJ leveren bijna 10K op voor KWF

De sponsortochten Zwem voor MIJ hebben een bedrag van bijna 10.000 euro opgebracht voor KWF kankerbestrijding. Een aantal open water verenigingen en ambassadeurs Maarten van der Weijden, Inge Dekker en Joost Reijns hebben meegedaan aan de pilot deze zomer. De KNZB gaat nu met de betrokken partijen evalueren en kijken welk vervolg het project krijgt.

Pagina's