Nieuws Alkmaarse City Swim 2017

Vorige maand lieten wij jullie weten dat de Alkmaarse City Swim weer volop in beweging is om er op 1 juli weer een geweldig zwemfestijn van te maken.

De laatste loodjes worden gelegd.

Wij kunnen jullie alvast verklappen wie het eerste startschot gaat geven. Niemand minder dan Alkmaarse Paralympisch zwemster Chantal Molenkamp.

http://www.alkmaarsecityswim.nl/

Ook voor de prijsuitreiking komt dit jaar Mw. Marie van Rossen, oud Burgemeester van Alkmaar.

De catering wordt dit jaar weer keurig verzorgd door onze vaste cateraar. En niet te vergeten ook de hulpverleners, (Reddingsbrigade, Zeekadetten, Delta Duikteam, Stadstoezicht) hebben hun medewerking weer toegezegd.

Zoals u van ons gewend bent is alles weer tot het uiterste puntje geregeld. Rest ons nog de vraag;

Wie gaat er allemaal mee zwemmen?

Inschrijven kan nog steeds. En voor degene die twijfelen; Marathon tegen Kanker gekeken?, dan hebben jullie kunnen zien dat zelfs mensen die géén Maarten van der Weijden zijn, zelf op 17 mei jl in de grachten van Alkmaar gezwommen hebben.

https://www.marathontegenkanker.nl/alkmaar/ Wat zij kunnen, dat kun jij toch ook. Onder de ideale omstandigheden dat op 1 juli het water een veel aangenamere temperatuur heeft (ong. 21 graden) en de tocht niet alleen over het Verdronkenoord gaat, maar voor de 1500 en 2000 meter ook nog de Schelphoek en Oudegracht gezwommen wordt. En wij zwemmen dit jaar voor  

Bedrijven of verenigingen die zich als groep willen aanmelden; stuur ons een email; alkmaarsecityswim@gmail.com wij maken voor jullie een aantrekkelijke groepsinschrijving.

https://inschrijven.nl/formulier?id=2017070150456&ag=j&tl=nl   

WIST U DAT:

  • Inschrijvers krijgen op 1 juli een start nummer, dit is noodzakelijk voor de  tijdregistratie.
  • Omkleden en douchen kan allemaal in Wijkcentrum de Eenhoorn.
  • U kunt uw kleding en overige spullen gerust achterlaten, tijdens uw afwezigheid worden uw spullen bewaakt.
  • Bertje Doperwtje “zingt” u naar de finish, u hoeft niet bang te zijn dat u verder zwemt dan de afgesproken afstand.
  • Chantal Molenkamp het eerste startschot gaan geven, en zij 6de op de paralympics in Rio was.
  • Jeugd die mee wil doen moet minimaal 10 jaar zijn, en worden door de reddingsbrigade nauwlettend in de gaten gehouden. Meezwemmen van een ouder of begeleider kan kosteloos (wel even melden bij de aanmelding op 1 juli bij uitgifte van startbewijs.
  • Groepen (minimaal 10 deelnemers ) die als bedrijf of vereniging mee willen doen kunnen zich opgeven via alkmaarsecityswim@gmail.com.
  • De route die gezwommen wordt staan op onze website; http://www.alkmaarsecityswim.nl/index.php/parcours
  • Onze grootste supporter dit jaar is; Hoogheemraadschap Noorderkwartier