2e Roermond City Swim

Datum: 
zaterdag, 25 augustus, 2018 - 17:30

 

ZWEMMEN IN ROER EN MAAS VOOR EEN GOED DOEL!

Roermond City Swim vindt dit jaar voor de tweede keer plaats op zaterdag 25 augustus 2018. Vanaf 16.00 uur is de Roerkade in Roermond het decor van Roermond City Swim. Het evenement is Roermond op zijn best! Sportief, gezellig, eigentijds en vernieuwend.

Schrijf je nu in en doe mee met Roermond City Swim op zaterdag 25 augustus. Nog leuker is het om ook je familie, vrienden, collega's of buren te vragen om mee te doen. Om samen Roermond City Swim tot een onvergetelijk evenement te maken.

Wij gaan geld inzamelen voor twee goede doelen. Deze editie is dat Toon Hermans Huis Roermond en Stichting StopHersentumoren.nl. Toon Hermans Huis Roermond is een inloophuis voor mensen – jong en oud – en hun naasten die met kanker worden geconfronteerd. Het is een bijzondere ontmoetingsplaats; de deur staat voor iedereen wagenwijd open. Je kunt er praten of juist zwijgen, lachen of huilen. Alles mag, niets moet. Meer over deze bijzondere organisatie vind je op de site van Toon Hermans Huis Roermond. En binnenkort wordt hier nog een tweede goede doel aan toegevoegd.

Een hersentumor is een indringer die zich nestelt op de meest cruciale plek in ons lichaam. Dat maakt deze ziekte zo verwoestend, met een enorme impact op de patiënt en het gezin er om heen. Daarom komt de Stichting STOPhersentumoren.nl sinds 2007 in actie. Wij zamelen geld in om onderzoek mogelijk te maken naar hersentumoren. Zodat we hersentumoren zo snel mogelijk met succes kunnen bestrijden. We hebben inmiddels de eerste omvangrijke onderzoeken kunnen financieren en resultaten geboekt.

 

Meer info via www.roermondcityswim.nl