U bent hier

wedstrijd (event) goede doel(en)

Succesvolle zesde editie van de SingelSwim levert al bijna 75.000 euro op

De zesde editie van de SingelSwim in Utrecht heeft tot en met zondagmiddag al bijna 75.000 euro opgeleverd. Het geld is bedoeld voor onderzoek naar de spierziekte FSHD. In totaal deden er zo'n 250 zwemmers mee, over verschillende afstanden.

Monstertocht rond Walcheren

Datum: 
zondag, 17 juli, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Ik, Gertjan Nieuwenkamp, ga op 17 juli aanstaande mijn MONSTERTOCHT 2.0 zwemmen; een ronde om heel Walcheren.

Ik ga vanaf Vlissingen door het Kanaal en over het Veerse Meer naar Vrouwenpolder en vervolgens langs de kust naar de Boulevard van Vlissingen. Een non-stop zwemtocht van 50km!

Belachelijk ver zwemmen voor belachelijk veel geld voor KWF Kankerbestrijding!

WWF-Sea Swim 2022

Datum: 
zaterdag, 10 september, 2022 - 09:30 t/m 17:00

Zwem jij met WWF mee om de unieke koraalriffen te beschermen? Op zaterdag 10 september 2022 is het zover! Dan vindt, in de zee bij Scheveningen, het grootse zwemevenement voor de bescherming van koraal plaats. Samen met honderden andere zwemmers gaan we de Noordzee in.

Klotsend zout water in je gezicht, een golfbreker hier en daar met waarschijnlijk een uitdagende tegenwind. De kou en golven trotseren om vervolgens na flink wat ploeteren met een trots en voldaan gevoel de finish te bereiken.

Trainen met Olympisch kampioen Sharon van Rouwendaal

Swim To Fight Cancer Amersfoort verzorgt een open water training met Olympisch Goud winnares Sharon van Rouwendaal. Swim to Fight Cancer is een unieke zwemtocht van circa 2000 meter door het water van rivier de Eem op 11 september. In de schaduw van De Koppelpoort zal de tocht starten. Deelnemers en teams kunnen zich laten sponsoren. 

Zwemmen, suppen en kanoën: SingelSwim is na twee jaar afwezigheid weer terug in Utrecht

Na twee jaar zonder – vanwege corona – staat op zondag 10 juli weer de SingelSwim in Utrecht op het programma. Dit keer komen niet alleen zwemfanaten aan hun trekken. Er mag ook gekanood en gesupt worden tijdens het evenement. 

Grachten, zwemmen en suppen in Meppel

Meppel heeft de grachten en een schitterend evenement het Grachtenfestival. Als je grachten hebt, heb je water om in de zwemmen of op te varen. De ingrediënten voor de City Swim en de City Sup.

Spring in de Amsterdamse grachten voor het goede doel

Op zondag 28 augustus 2022 keert de Amsterdam City Swim voor het 10e jaar terug om geld in te zamelen voor Stichting ALS. Het unieke fundraisingevent vraagt niet alleen aandacht voor de ziekte, maar ook om mooie herinneringen te maken met patiënten, families en dierbaren die te maken hebben (gehad) met ALS.

Tweede editie Swim to Fight Cancer in september: ‘Het water in de Eem is zo’n 19 graden’

Zwemmen in de Eem om geld op te halen voor onderzoek naar kanker. Dat is Swim to Fight Cancer in een notendop. Dit jaar wil de organisatie er een nog groter evenement van maken met meer deelnemers en meer activiteiten.

Rondje Pampus 2022

Datum: 
zaterdag, 30 juli, 2022 - 08:00

Rondje Pampus is een uniek zwemevenement dat jaarlijks georganiseerd wordt om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur in het IJsselmeergebied. Zwemmen in open water rond Forteiland Pampus is spectaculair voor zowel recreatie- als wedstrijdzwemmers. Een sportieve uitdaging terwijl je geniet van de weidsheid om je heen, van wind, golven en water. Want natuur beleef je in het water!

ACS warming-up avond

ACS warming-up door Personal Swimming

Ook dit jaar organiseren wij meerdere avonden waarbij je in het bijzijn van de trainers van Personal Swimming vrij kunt oefenen in het open water. Hierbij is de gelegenheid om vragen te stellen, tips en tricks te ontvangen en natuurlijk om andere wavemakers te ontmoeten. Uiteraard al in de grachten van Amsterdam, bij roeivereniging RIC Amsterdam

Gevonden! Zeeland Events organiseert Swim to Fight Cancer in Middelburg

Het lukt lang niet altijd natuurlijk, maar wij van Wij zijn De Stad vinden het tof om – vooral lokaal – mensen, dingen en initiatieven met elkaar te verbinden. Ook daarom plaatsten we op 6 februari een oproep namens Fight Cancer. Die organisatie zocht iemand die het evenement ‘Swim to Fight Cancer’ wil organiseren in Middelburg.

Swim to Fight Cancer Middelburg

Datum: 
zaterdag, 10 september, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Roermond City Swim 2022

Datum: 
zaterdag, 3 september, 2022 - 17:00

Roermond City Swim vindt dit jaar voor de vijfde keer plaats op zaterdag 3 september. Het evenement is ook in dit bijzondere jaar 2022 Roermond op zijn best! Sportief, eigentijds en vernieuwend. Hoe en wat volgt zo snel mogelijk via deze website en via onze Socials.

Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht

Datum: 
zondag, 28 augustus, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Iedereen vanaf 10 jaar kan zich aanmelden om mee te zwemmen tijdens Swim to Fight Cancer Stichtse Vecht. Wanneer je je aanmeldt krijg je je eigen actiepagina op onze website, waarop je kan vermelden waarom jij meedoet. Je kunt al je vrienden, collega’s, familieleden en kennissen vragen om jou te sponsoren voor deze prestatie.

1# Zwemtocht Texel – Den Helder

Datum: 
zondag, 11 september, 2022 - 00:00 t/m 23:45

Update: 2022-03-26

VOL!!

Wat ging de inschrijving hard, binnen een week zitten we vol! 50 helden die op 11 september de eerste editie van Texel - Den Helder zullen zwemmen.

Toch nog kans maken om hier ook bij te zijn? Meldt je dan nu aan voor de reservelijst via het contactformulier op onze site.

Pagina's