Roermond City Swim zoekt tweede goed doel

Overgenomen uit de nieuwsbrief:

Nieuws over Roermond City Swim,

Graag informeren we je over onze zoektocht naar het tweede goed doel voor Roermond City Swim, editie 2018. In de vorige nieuwsbrief kondigden we dit al aan. Mocht je zelf een goed doel hebben dat in aanmerking komt of je kent een goed doel dat goed past, laat het ons dan weten. Uiteraard stellen we het op prijs als je deze informatie deelt!

Roermond City Swim zoekt tweede goed doel

Het lijkt wel de titel van een nieuw televisie-format! Stichting Roermond City Swim is op zoek naar een tweede goed doel voor de tweede editie van Roermond City Swim. Afgelopen jaar mocht Toon Hermans Huis Roermond een cheque ter waarde van € 50.000,- in ontvangst nemen. Wil jij met jouw goed doel in 2018 ook gekoppeld worden aan ons evenement, laat ons dat dan weten.

Wij zoeken...

Wij zoeken regionale verenigingen of stichtingen met ANBI-status en met grote maatschappelijke relevantie die willen pitchen! Laat ons weten waarom jouw organisatie hiervoor in aanmerking komt en wellicht zijn jullie straks de trotse partner van Roermond City Swim.

In de bijlage lees je alles over de opzet en de voorwaarden.

Zin om fris het nieuwe jaar in te gaan? Doe dan mee aan Roermond City Swim Nieuwjaarsduik op 1 januari 2018!

‘Sportief en gezond Roermond’ gaat fris het nieuwe jaar in op maandag 1 januari 2018 om 15.00 uur.

Op maandag 1 januari 2018 om 15.00 uur gaat ‘sportief en gezond Roermond’ de Roer in vanaf de zijde Vismarkt tegenover de Roerkade voor een frisse start van het nieuwe jaar. 

Programma Roermond City Swim Nieuwjaarsduik 2018

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur Sfeervolle opwarming met medewerking van Q Music

15.00 uur Nieuwjaarsduikers te water

+ 16.00 uur Start afterparty in cafés Roerkade met live optredens

Schrijf je nu in!

Heb je zin in een gezellige 1e januari en durf je mee te doen? Schrijf je dan nu in en verzeker jezelf van een startbewijs. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,-. Aanmelden voor deelname aan de Roermond City Swim Nieuwjaarsduik kan via de website (https://roermondcityswim.nl).

Je mag natuurlijk altijd familieleden, collega's en vrienden/vriendinnen enthousiast maken om ook mee te doen met de Nieuwjaarsduik. Kun je hen niet overtuigen om mee te doen, nodig ze dan uit om te komen aanmoedigen. Toeschouwers en supporters zijn zeker welkom. Na afloop van de Nieuwjaarsduik is er in de cafés aan de Roerkade tijd om op te warmen en na te genieten. In de cafés zijn live optredens voor extra sfeer en gezelligheid.

Meer weten? 

Meer informatie over Roermond City Swim vind je op roermondcityswim.nl (nieuwe website is momenteel in ontwikkeling) en op de Facebook pagina van het evenement (@roermondcityswim). Heb je een vraag die je niet beantwoord krijgt via deze media, neem dan gerust contact met ons op via info@roermondcityswim.nl.

Tot slot wil ik je fijne feestdagen wensen en hopelijk zien we elkaar op maandag 1 januari a.s. bij de Nieuwjaarsduik!

Mede namens bestuur Roermond City Swim,
Léon Op de Coul