Extra startbewijzen: 14 Jaar Rotterdam Swim (3 km)

Datum: 
zondag, 29 augustus, 2021 - 10:15

Donderdag kreeg ik van het Havenbedrijf Rotterdam het bericht dat zij de eis "een goedgekeurde zitplaats op een gecertificeerde reddingsboot met gediplomeerde bemanning per zwemmer" loslaten. Dat betekent dat wij nu weer voor de eerste keer in 9 jaar& weer kunnen groeien.

Hoeveel startbewijzen wij precies krijgen is nog niet helemaal duidelijk maar een ding is zeker wij krijgen er zeker 30 extra startbewijzen bij.

Ben jij van staal of ken jij durfals, bikkels en/of dwazen die zouden willen deelnemen aan 14 jaar Rotterdam Swim? Schrijf je dan vandaag nog in. De Rotterdam Swim is een 3 km lange zwemtocht rond het Noordereiland in hartje Rotterdam om aandacht te vragen voor schoon water in de grootste kunstmatige haven van Europa.

Wij zwemmen dit jaar op zondag 29 augustus en starten rond 10:20 (zie ook de stromingstabel op www.rotterdamswim.com/zwemmen) en hebben maar liefst 12 verschillende starts/afstanden dus voor iedereen wat wils. Op de website vind je ook meer informatie over de Rotterdam Swim en de Amsterdam Swim en Royal Amstel Swim. De Rotterdam Swim is de oudste stadszwemtocht van Nederland.

Met de opbrengst maken wij op wereldwaterdag elk jaar een rivier schoonken wij op wereldwaterdag elk jaar een rivier schooN. Kijk op www.wereldwaterdag.nl voor alle rivieren die wij in het verleden met dank aan die bijna 1.000 zwemmers hebben schoongemaakt. In 2022 maken wij ivm ons jubileum (15 jarig bestaan) in elke provincie een rivier schoon.

Kortom, Geen Woorden Maar Daden!