Branderstocht, gaat niet door

Datum: 
zaterdag, 18 september, 2021 - 00:00 t/m 23:45

In de mail ontvangen op 13 juli 2021:

Graag informeren we je over de stand van zaken rondom de Branders Zwemtocht 2021 (de 8e editie). Dit naar aanleiding van veel vragen na de persconferentie van afgelopen vrijdagavond. Het is mooi om te zien hoe betrokken iedereen is bij de Branders Zwemtocht.

Met het oog op de benodigde  voorbereidingstijd hebben we helaas moeten besluiten dat de Branders Zwemtocht 2021 niet door kan gaan. Ons evenement siert zich door de gezelligheid en vrije vorm van bewegen tijdens de zwemtocht en helaas wordt ons dit nu niet meer mogelijk gemaakt door de overheidsmaatregelen die vrijdag opgelegd zijn aan de evenementensector. 

Het beloofde wederom een geweldig event te worden waarbij we weer een substantiële bijdrage konden leveren aan stichting Spieren voor Spieren waar we ons inmiddels al 8 jaar ruim voor inzetten. Blijf jouw gezonde spieren inzetten voor zieke spieren en blijf hiermee stichting Spieren voor Spieren ondersteunen. www.spierenvoorspieren.nl

Wij, als organisatie, balen enorm dat we dit jaar niet ons leukste evenement voor je kunnen realiseren. Wij richten ons met deze zwemtocht nu op 2022.

In het bezit van een voucher? Dan blijft deze natuurlijk geldig voor de eerstvolgende editie.

Met sportieve groet,
Organisatie Branders Zwemtocht Schiedam

Orginele tekst >>> hier <<<