Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch

Datum: 
zondag, 12 september, 2021 - 00:00 t/m 23:45

Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch...

Op zondag 12 september vindt de vijfde editie van Swim to Fight Cancer 's-Hertogenbosch plaats. Een recreatief zwemevent in een stadsdecor waarbij deelnemers en teams zoveel mogelijk donaties ophalen voor Fight cancer, een stichting die fondsen werft voor wetenschappelijk kankeronderzoek en preventie via KWF Kankerbestrijding.

Een jubileumeditie met een route vol verrassingen! Onder toeziend oog van toeschouwers, rekening houdend met de dan geldende RIVM-maatregelen. Een sportieve uitdaging om met elkaar, ieder met een persoonlijke motivatie, zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor de strijd tegen kanker. En dat is hard nodigHet afgelopen jaar konden namelijk veel onderzoeken noodgedwongen niet doorgaan.

De inschrijfmogelijkheden zijn divers: individueel, samen met je vrienden/familie of met je collega’s in een business team. Swim to Fight Cancer is dan ook dé kans om eindelijk weer eens samen met vrienden, collega’s of familie iets leuks én zinvols te doen! Mocht de Swim vanwege de maatregelen onverhoopt niet doorgaan, dan verplaatsen we het event naar volgend jaar september en dan blijven jouw inschrijving, inschrijfgeld en opgehaalde donatiegeld uiteraard staan. 

Inschrijven? check @fightcancer