Tijdwaarneming op Olympisch niveau

Voor velen binnen het open water zwemmen in Nederland is Sporttijden een bekende naam geworden de laatste jaren. We verzorgen bij een groot aantal wedstrijden de tijdregistratie d.m.v. chips.

Afgelopen jaar heeft Sporttijden zich uitgebreid naar het Midden-Oosten, we werken daar samen met een aantal grote partners. Samen met deze partners hebben we onder andere 2 grote open water evenementen kunnen organiseren. Daarnaast is er een samenwerking met Dubai sport council, Hamdan Sports Complex en NAS Sports Complex.

Kortom het gaat dus erg goed internationaal met Sporttijden.

Door al deze ontwikkelingen hebben we, samen met de partners, kunnen investeren in een nieuw tijdwaarnemingssysteem. Dit zeker niet omdat het huidige systeem niet goed genoeg is. Het nieuwe systeem biedt net wat meer extra’s.

Het Pro-Chip systeem meet de tijden tot in duizendste van een seconde. Daarbij wordt er gewerkt met een zogenaamde actieve chip. Wat als grote voordeel met zicht meebrengt dat we TUSSENTIJDEN kunnen meten.

Wij zijn van mening dat dit voor het open water zwemmen een mooie toevoeging kan zijn.

Wilt u, uw wedstrijd inrichten met de meest hightech technologie en uw deelnemers als eerste tussentijden aanbieden tijdens de langere afstanden. Neem dan snel contact op met ons. We gaan graag het gesprek met u aan om tot een mooie langdurige samenwerking te komen.