KNZB Clinic Open Water Zwemmen voor Scheidsrechters Zwemmen, Nieuwengein

Datum: 
zaterdag, 20 april, 2013 - 10:00 t/m zondag, 21 april, 2013 - 15:45

http://www.knzb.nl

Sinds 2011 is het voor nieuwe open water scheidsrechter verplicht om een clinic open water scheidsrechter te volgen om een open water aantekening te krijgen. Dit geldt echter niet voor scheidsrechters en assistent scheidsrechters die tussen 2007 en 2010 als scheidsrechter of assistent scheidsrechter hebben gefungeerd bij open water wedstrijden.

Om de aantekening te behouden dient men minstens één (1) keer per jaar bij een open water wedstrijd als scheidsrechter of assistent scheidsrechter te fungeren. Na het succes van vorig jaar wordt deze in 2013 nogmaals aangeboden.

Derhalve is de TOWZ voornemens om op zaterdag 20 april 2013 de clinic te houden en wel in het Huis van de Sport, te Nieuwegein.
De dag zal worden gegeven door de heren H. Labordus en D.J. Sohl van 10.00 tot plm 16.00 uur. Voor een lunch zal worden gezorgd.

De clinic zal behalve de reglementen ook veel aandacht geven aan de rol van de scheidsrechter in relatie tot de organisatie en beveiliging. De clinic staat open voor scheidsrechter, die graag als open water scheidsrechter of assistent scheidsrechter willen gaan fungeren, maar ook voor open water officials, die er wat meer van willen weten. Let wel, de TOWZ gaat er vanuit dat deelnemers aan de clinic ervaring hebben met open water.

Inschrijvingen kunt u insturen aan de afdeling Opleidingen, opleidingen@knzb.nl tot uiterlijk 10 april 2013. Gebruik hiervoor het bijgevoegde inschrijfformulier.

Kosten bedragen € 10,00 per deelnemer, welke via het depot van de vereniging worden afgeschreven