Heerjansdam organiseert helaas niet in 2021

Zoals eerder aangekondigd, hebben wij op onze vergadering een besluit genomen of we de wedstrijd in Heerjansdam wel of niet willen en kunnen organiseren op een manier, die wij in Heerjansdam voorstaan. Na veel overleg en alle factoren hierin mee gewogen te hebben, zijn wij tot de conclusie gekomen dat we in Heerjansdam deze zomer geen buitenwaterwedstrijd zullen organiseren.

Omdat er nog teveel zaken onzeker zijn door de Covid-19 pandemie kunnen wij niet het evenement organiseren,zoals wij dat wij graag willen. Ook een mindere variant behoort niet tot de mogelijkheden.

Wij stellen de inzet vooraf en/of op de dag van onze vrijwilligers enorm op prijs. Dat is gekoppeld aan de belangrijkste reden om het evenement niet door te laten gaan. Hun gezondheid is voor ons belangrijk en wij kunnen niet de voorwaarden creëren om een ‘pandemie-veilig’ evenement te organiseren. Vanaf nu richten wij onze blik op 2022. Dan gaan we uitpakken met een enorm zwem- en triathlonfestijn.

Uiteraard hopen we dat we jullie weer mogen verwelkomen als vrijwilliger of als deelnemer. In het najaar laten we snel wat horen.

Voor nu wensen we jullie een mooie en gezonde zomer!

Met vriendelijke groet,
Heerjansdam Challenge