Swim to Fight Cancer Breda

Datum: 
zondag, 12 september, 2021 - 22:30

Swim to Fight Cancer Breda 2021 gaat door!!

Wij zijn bijzonder trots te kunnen melden dat de 2e editie van Swim to Fight Cancer Breda op 12 september 2021 definitief doorgaat!

Dankzij de bereidwillige en gastvrije medewerking van Zwembad de Kuil in Breda-Prinsenbeek hebben wij een prachtige locatie gevonden om dit evenement dit jaar op een veilige en verantwoorde manier te kunnen houden.

Hier zijn wij erg blij mee. Natuurlijk gaat onze voorkeur uit naar de Haven en singels van Breda. De binnenstad is tenslotte onzethuishaven”. Echter, het belang van de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers en het publiek staat voorop en daarom hebben wij deze keuze nu gemaakt. Daarom onze enorme dank aan alle medewerkers van Zwembad de Kuil voor jullie gastvrijheid en medewerking!
Gezien de opzet van deze 2e editie kunnen er dit jaar “slechts” maximaal 500 Fighters meedoen. En goed nieuws: 85 mensen hebben zich al ingeschreven! Wil je meedoen, meld je dan snel aan. Begin met trainen, het is lekker weer nu en maak gebruik van al onze tips op onze website om zoveel mogelijk donateurs voor jouw zwemtocht te werven.

Heel veel succes en wie weet tot ziens in de Kuil!
Team Swim to Fight Cancer Breda

 

Inschrijven? check @fightcancer