U bent hier

website

Belangrijke mededelingen website

2022-07-27 - Sommige organisaties lijken te denken dat ze meermalen hun wedstrijd organiseren. Ze plaatsen berichten als 'agenda-item' in plaats van als 'pagina'. Het is belangrijk om slechts één maal een item in de agenda te plaatsen per georganiseerde wedstrijd, namelijk de aankondiging.

Historie regio Zuid Holland

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

  • Leiden

Historie regio Brabant

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Historie regio-noord nederland

De organisaties welke deze regio/ dit samenwerkingsverband omvat en/of omvatte(*) zijn de volgende organisaties:

Reclame

Het blok met reclame en sponsoren is aangepast.
De belangrijkste toevoeging is

Uit het bericht op de bondsite over deze sponsor:

logins voor noww

2022-01-09 - de webmasters ontvangen veschillende mailtjes dat mensen willen inloggen. Dat is uiteraard nodig als je wilt publiceren. Het lukt niet iedereen om de dat goed te doen. Dat kan twee oorzaken hebben:

Wie helpt?

De website komt door tijdsgebrek in de verdrukking. Er is hulp nodig om de website weer te laten floreren. Technisch komt er een update aan: de website gaat er anders uitzien. De inhoud moet echter bijgehouden worden. Daarvoor is hulp nodig.

Programmaboek BOWR2017 online

De afgelopen dagen zijn de eerste werkzaamheden op de wedstrijdlocatie gedaan, maar vanaf morgen gaat het echt beginnen. De tenten worden dan opgebouwd, de voorstartruimte wordt ingericht, het start/finishgebied krijgt zijn definitieve vorm en natuurlijk gaan de lijn en boeien te water.

Daarnaast is er sinds de sluiting van de inschrijving hard gewerkt aan het programmaboek. We zijn heel blij met de ruim 300 persoonlijke starts maar vooral ook alle sponsoren die ervoor zorgen dat we voor de vijfde keer deze wedstrijd kunnen organiseren.

Maatregelen om dataverkeer op noww.nl te beteugelen

2017-07-05 - Voorburg - het dataverkeer op onze noww website is afgelopen maand zo hoog geweest dat we een extra rekening hebben ontvangen van onze provider. Daarom zijn meerdere maatregelen genomen:

Agenda of Kalender

De kalender, zoals we vroeger maakte met een mooie tabel, gaan we niet meer maken. Dit gaf teveel problemen, doordat de tabel te groot werd. Voor een overzicht wat er gaat komen is er de AGENDA. Voor het verleden is er agenda-geweest.

IISA Facebook

IISA International-Ice-Swimming-Association op Facebook:

Facebook IISA-ned

Facebook IISA international

IJsberen België

Nagenieten met foto's

Lian heeft op de valreep nog heel wat fotalbums ge-upload.

 

Pagina's