OWW De Binnenmaas 2020 Afgelast

Het zonnetje schijnt lekker, maar toch gaan de koude rillingen door ons heen. Helaas niet vanwege wat koud water. Maar omdat wij, net als onze collega organisaties, niet onder het besluit uitkomen om onze wedstrijd voor 2020 af te gelasten. Logisch in deze tijd, maar het doet zeer.

De komende weken, is het natuurlijk ook niet mogelijk om trainingen te organiseren. En aangezien het nog vroeg in het seizoen is, en het water nog KOUD is, adviseren wij om niet in het buitenwater te gaan zwemmen.

Als je onverhoopt er toch in duikt, zorg dan dat je goed voorbereidt ben, met een boei bijvoorbeeld. Maar vergeet ook geen warme kleding en warme drank (thee, bouillon). En bovenal ga nooit alleen en nooit zonder toezicht.

Ons advies blijft om nog niet in het Open Water te gaan zwemmen!

Voor nu, houden we wel de hoop dat er in de komende weken dan wel maanden een versoepeling zal komen. Ook proberen wij bij wijzigingen in het beleid, zeker nog hier op in te spelen. Hoe dit er mogelijk uit gaat zien, is onbekend. Maar onze liefde voor het Open Water blijft! Daarom kunnen we nu alvast de volgende datum bekent maken: 17-7-2021!

Hopelijk tot veel eerder, maar anders tot dan!

 

Bron @OWW de Binnenmaas